torstai 7. heinäkuuta 2011

Kynnet: Islaa mattana


Muutamia vuosia sitten tykkäsin käyttää vain tummanpunaisia kynsilakkoja. Nykyään tykkään enemmän violeteista ja sinisistä. Kokoelmani ainoa käyttökelpoinen punainen on Zoyan Isla. Isla on aivan käsittämättömän upea punainen, en ole vielä nähnyt sitä kauniimpaa punaista. Pullossa Isla on hiukan shimmerinen, mutta kynnellä enemmänkin metallinen. Finish on samantyylinen kuin esimerkiksi Goshin Oceanilla ja onnistuinpa saamaan Islallakin hiukan kuplia kynsiin... Oceanin kanssa ollut samoja ongelmia.



Halusin pitkästä aikaa tehdä jotain muutakin kynsillekin kuin vain lakata ne yhdellä sävyllä. En löytänyt dotting toolia, joten "repäisin" glitterillä ja mattalakalla... Joo-o.

China Glazen Matte Magic on tosi hyvä mattalakka ja olen sitä jo käyttänyt melkein koko pullon. Nyt se on alkanut liisteröitymään ja ostin Saksasta p2:n Matte Victimin. Valitettavasti Matte Victimilla tulee enemmänkin satiininen pinta eikä niinkään kunnon mattapintaa. Lisäksi alkuperäisen kynsilakan sävy himmenee.

Islan kanssa mattalakka ei oikein toiminut, sillä yksi Islan jujuista onkin sen upea kiilto ja värin heijastuminen eri kulmista. Isla on Zoyan syksyn 2009 Truth or Dare -kokoelmasta. Vielä löytyy Ebaysta, suosittelen ehdottomasti punaisen kynsilakan ystäville!




 Ylhäällä Isla + Matte Victim ja alhaalla pelkää Isla (kummassakin myös Wild and Crazyn glitterlakka).

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...