sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Huulimeikkiswatcheja


Olen aina halunnut laittaa huulimeikkipostauksiin myös kuvan huulimeikistä huulilla. Aluksi minulla oli huono kamera ja sen jälkeen kun olen kokeillut kuvien ottoa, en ollut tyytyväinen valaistukseen tms ja swatchista tuli ihan väärän värinen. Tänään päätin kokeilla uudelleen ja tässä nyt kuuden huulimeikin swatchit huulilla. Yllättävän hankalaa puuhaa, mutta näkee näistä ehkä jotain :)


 
KATE Liquid Rougeon jäänyt aivan liian vähälle käytölle. Huulilleni juuri sopiva sävy, vähän shimmeriä seassa, upea!

23
24
We Care Icon sävyt 23 ja 24 ovat We Care Iconin glitterhuulikiiltoja. 23 käytän usein muiden huulipunien päällä. 24 taas on aivan liian superglitter, vaaleat glitterit näkyvät tosi hyvin ja määrän kanssa saa olla varovainen. Swatchiin laitoin runsaasti tätä, mutta pyyhin sitten osan pois. Ja silti näkyy hyvin.


Brazen Cosmeticsin La Femmeä olen hehkuttanut jo pariin otteeseen. Liikaa ei kuitenkaan kannata laittaa, ellei halua tuksu-efektiä. Swatchia varten laitoin tosi reilusti, mutta silti ei meinaa tuo duochrome näkyä kuvassa. Muihin verrattuna La Femme ei näytä kiiltävältä, vaikka luonnossa se kyllä kiiltaa kuten muutkin. Brazen aikoo myös lähitulevaisuudessa myydä huulikiiltoja ns. normaaleissa pakkauksissa, joissa on myös aplikaattori mukana.




Shiro Cosmeticsin Intertubet sävyissä Leeroy Jenkins ja Three wolf moon. Parhaita huulimeikkejä koskaan, uusia sävyjä kuulemma tulossa pian!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...