lauantai 9. heinäkuuta 2011

Heräteostos Inglotista

Kävin tänään Inglotissa ihastelemassa luomivärejä ja ostinkin meikkivoiteen. Minulle tällaiset kalliimmat heräteostokset ovat harvinaisia... Jäin juttelemaan myyjän kanssa luomiväreistä, sitten katsastin muita Inglotin tuotteita ja ei mennyt kauaa kun istuin jo siinä peilin edessä tuolissa ja myyjä testasi sävyä poskeeni :D


Ostin siis Cream Foundationin, jonka pitäisi sopia ymmärtääkseni sekaiholle. Olisin ollut hiukan kiinnostuneempi YSM Cream foundationista, mutta myyjän mukaan tämän sävy mätsäsi paremmin ihooni. YSM on siis rasvaiselle iholle tarkoitettu ja peittävämpi. Lisäksi sain näytteen meikinalustusvoiteesta.

En ole vielä testannut meikkivoidetta, mutta arvostelu on tulossa kunhan olen sitä jonkin aikaa käyttänyt. Hintaa oli 22 euroa / 30 ml. Huomasin että Inglotin hinnat ovat taas nousseet, 5 luomivärin neliö-Freedompaletti maksaa nykyään 34 euroa, kun se vielä puoli vuotta sitten maksoi 31 euroa. Epäilen että myös kaikkien muiden tuotteiden hinnat ovat nousseet. Tylsää kyllä. Ja miksen ole silloin ollut kiinnostuneempi Inglotista kun se tuli Suomeen ja hinnat olivat tosi edulliset?

Huomasin että City-Shopparilla on joku ihmeen kesäextra, jolla saa aina Inglotista -10% ja kerran Freedom-paleteista -20%. Ymmärsin että loppu vuoden olisivat nuo tarjoukset voimassa.

1 kommentti:

Mirssiina kirjoitti...

Moi, sulle on haaste blogissani ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...