keskiviikko 15. joulukuuta 2010

ELG: EGF Pore minimizer -kangasnaamio

  


 ELG:n naamioista tiedän vain sen, että ne ovat Taiwanista. Tilasin tämän Pore Minimazer -naamion sekä "HA Moisturizing" -naamion, jota ei enää Skinphilosophyn sivuilta löydy. Näistä naamioista oli oikeastaan mahdoton löytää mitään lisätietoa ja pakkauksessakin on teksti vain kiinaksi (?). 

Pore Minimazerin pitäisi nimensä mukaisesti pienentää ihohuokosia, parantaa ihon laatua ja vähentää ihon rasvaisuutta.

Pakkausta avatessani huomaan, että nämä naamiot ovat todella täynnä nestettä. Vähän nestettä jää pussiinkin, kun otan naamion pakkauksesta pois. Naamio tuoksuu todella miedosti jollekin, mutta tuoksu on tosiaan niin mieto, ettei sitä melkein edes huomaa.

Kasvoilla ollessaan naamiosta ei nestettä kuitenkaan valu. Valitettavasti naamion muoto on huonoin, mitä olen tähän asti kokeillut. Naamio on kooltaan vähän suurempi kuin muut naamiot, mutta suun, nenän ja silmien reiät pienet ja ne ovat vähän kummallisissa paikoissa.

Tämä ei kyllä kauheasti tehnyt sitä mitä lupasi, ihoni laatu ei tosiaankaan ole parantunut eikä ihohuokoseni näytä yhtään pienemmiltä (mitkään naamiot eivät minusta ole huokosia vielä pienentäneet). Seuraavana päivänä ihoni kiilsi ihan yhtä paljon kuin yleensäkin (ehkä jopa enemmän? Nyt talvella ihoni on ollut varsin kuiva). Mutta tosi kosteuttava tämä mielestäni oli, olin ihan yllättynyt.

En siis ainakaan tähän kyseiseen naamioon mitenkään ihastunut, mutta saatan vielä kokeilla muita sarjan naamioita.

Ostin naamiot Skinphilosophysta.

Lyhyesti:
 + lähes tuoksuton
 + kosteuttava
 - ei tehnyt sitä mitä lupasi
 - huonon muotoinen

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...