perjantai 17. joulukuuta 2010

Lush H'Suan Wen Hua


Viime keväänä sain Lush-tilaukseni mukana näytteen tästä hiusnaamiosta. Näytteestä riitti pariin pieneen kokeiluun ja tykkäsin tosi paljon. Nyt vihdoin sain ostettua täysikokoisen purkin.
 
Lush.fi-sivulta:
"Megakosteuttava syvähoito, joka ruokkii kuivat ja huonokuntoiset hiukset.
Sisältää vitamiinipitoista vesikrassia, proteiinipitoisia vapaan kanan munia, pehmeyttäviä banaaneja ja ravitsevia avokadoja, joiden hoitava ja pehmentävä vaikutus saa sinut antamaan anteeksi hieman oudon tuoksun."


tuore laakerinlehtiuute (Pimenta acris), tuore vesikrassiuute (Nasturtium officinale), tuoreet vapaan kanan munat, cetearyl alcohol (&) sodium lauryl sulfate, tuore luomubanaani (Musa paradisica), tuore luomuavokado (Persea gratissima), balsamiviinietikka, kylmäpuristettu oliiviöljy (Olea europaea), lanoliini (lanolin), rosmariiniöljy (Rosmarinus officinalis), kanelinlehtiöljy (Cinnamomum cassia), soijalesitiini, *cinnamyl alcohol, *cinnamal, *eugenol, *benzyl benzoate, *limonene, *linalool, hajuste (parfum), methylparaben, propylparaben.
*esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä

Tällä tuotteella on aivan kauhea nimi, mahdoton muistaa :D  Puhun tässä postauksessa vain hiusnaamiosta. Mömmö on rakenteeltaan tosi ohutta ja melkein jopa liian juoksevaa. Se on kuitenkin helppo levittää hiuksiin, mutta jos innostuu ottamaan tätä kerralla liikaa niin varmasti joka paikka on mömmössä. Purkin kyljessä neuvotaan levittämään tuote kuiviin hiuksiin, antaa vaikuttaa 20 minuuttia, huuhdella pois ja sen jälkeen pestä tukka normaalisti. Tuoksu on tosi vahva ja aluksi aika erikoinen, ekana mieleen tulee piparit. Minä kuitenkin tykkään tästä tuoksusta tosi paljon, mutta se ei varmasti ole kaikkien mieleen.

Käytin tätä pari kertaa aluksi kuin hoitoainetta yleensäkin, eli pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin ja annoin vaikuttaa hetken. Tuote tuntui tosi kivalta hiuksissa, eikä tukka lätistynyt niinkuin joskus käy hoitoaineiden kanssa, mutta huomasin myös ettei tuote hoida hiuksia ollenkaan.

Päätin siis kokeilla tätä niinkuin tuotetta kuuluisi käyttää. Kuiviin hiuksiin levittäminen on vaan ärsyttävää ja jotenkin hankalaa, koska sen jälkeen pitää odottaa suihkumyssy päässä 20 minuuttia. Kyllä tämä parin käyttökerran jälkeen auttoi kuiviin latvoihin. Käyttö on vaan tosi vaivalloista, en usko että tulen tätä ihan heti ostamaan uudestaan. Hiusten määrästä riippuen tämä ei mitenkään erityisen riittoisaa ole, arvioisin että minun tukalle tästä riittää max kymmeneksi kerraksi. Tuoksu jää hiuksiin, vaikka ne pesisi vielä shampoolla.

Hintaa Briteissä on 7,6 puntaa ja Suomessa 15,95 euroa.

Lyhyesti:
+ tuoksu
+ hoitaa kuivia latvoja
- hankala käyttää
- lyhyt säilymisaika (4 kk)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...