perjantai 31. joulukuuta 2010

Dainty Design: Rose & Citronnella -kangasnaamiot

Kuten aikaisemmin olen maininnut, Dainty Designin naamiot ovat yksiä lemppareitani. Naamioiden malli on hiukan liian iso kasvoilleni, mutta se ei haittaa, sillä naamiot tuoksuvat hyvältä ja tuntuvat kasvoilla muuten hyvältä.

Citronnella-naamion pitäisi parantaa ihon kosteustasapainoa, vähentää ihon rasvaisuutta sekä sen pitäisi estää ryppyjä. Citronnella-naamio on ensimmäinen Dainty Designin naamio, johon olen pettynyt. Ehkä tämä lupaa vähän liikoja ja tai tätä pitäisi käyttää useampana iltana peräkkäin. Yleensä naamiot edes kosteuttavat tehokkaasti, tämä ei tehnyt edes sitä. Kesällä ehkä menisi, mutta näin talvella ihoni on tosi kuiva eikä citronnella kyllä auttanut lainkaan. En tule kyllä tätä naamiota enää ostamaan. Onneksi Dainty Designilla löytyy vielä kokeiltavaa :)

Rose-naamion pitäisi pehmentää ihoa, parantaa ihon kosteustasapainoa ja kirkastaa ihoa. Tämä on vähän kuin MBD:n Cherry blossom -naamio, eli en ole ihan varma miksi tykkään tästä niin paljon. Kosteuttaa mukavasti, tuoksuu hyvälle ja iho näyttää hyvältä tämän jälkeen :) Rose-naamiota olen muutamaan kertaan käyttänyt ja tulen myös jatkossa tätä tilaamaan.

Kangasnaamioista ei välttämättä ole kauheasti lähiaikoina tulossa juttua, sillä tilaukseni on nyt kuukauden seikkaillut jossain :( Toivottavasti löytää perille... Pitää kohta laittaa toinen tilaus tulemaan muualta, sillä nyt alkaa naamiot olemaan ihan loppu!

En pysty tällä hetkellä vastaamaan kommentteihin. En tiedä mikä on syynä, mutta jostain syystä kommentit eivät lähde ollenkaan. Tylsää :P

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...