keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Etude House: Petit Darling Nails


Postissa tuli ensimmäinen Etude Housen tuotteeni koskaan, Petit Darlings -kokoelman kynsilakka. En tosiaankaan tarvitsisi uusia kynsilakkoja ja olen jopa melko tyytyväinen kokoelmaani. Mutta kun näin tämän lakan, se vaikutti jännältä ja joltain sellaiselta mitä minulla ei ole. 

Ebayssa sävyn nimi oli "Mistic Purple PP904", pitäisi varmaan olla että "Mystic"? :D Etude Housen sivuilta en löytänyt tätä sarjaa, joten taitaa olla aika vanha kokoelma ja valmistus lopetettu. Pullossa lakka näyttää melko samalta kuin kuvassa, se on harmahtavan vaalean liila ja mukana runsaasti shimmeriä. Jos oikein tarkasti katsoo niin shimmeriä on ainakin hopean, turkoosin ja pinkin sävyissä.


Kynsilakan koostumus on aika jännä, melko paksua mutta helposti levittyvää. Lakka kuivuu tosi nopeasti ja ohuiden kerrosten kanssa ei kannata jäädä säätämään. Minulle helpoin tapa oli levittää tosi paksuja kerroksia, jolloin lakka ei ehtinyt kuivua niin nopeasti. Peittävä parilla kerroksella. En mitenkään ihastunut lakan koostumukseen, mutta kyllä sen kanssa tulee toimeen.


Noh kynsillä tämä onkin sitten aika taupe(mainen). En voi verrata mihinkään, sillä en omista lainkaan taupelakkoja, en ole ollenkaan ymmärtänyt meneillään olevaa (vai onko se jo vähän last season?) taupevillitystä. Kuvassa ei näy kynsilakan shimmer, joka kyllä heijastuu kauniisti valossa. Muuten kuva on melkko tarkka sävyn suhteen.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...