keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Kaikkea pientä söpöä.. :)

Klikkaamalla suuremmaksi.

Tykkään kaikesta tällaisesta pienestä ja söpöstä krääsästä. Tämä on nyt välipostaus, koska halusin esitellä suloisia tilpehöörejäni!

1. Hello Kitty -huulirasva H&M:ltä. Makuna mansikka, oikein sellainen vahva esanssimansikka :D Tätä samaa tuskin enää löytää mistään, mutta H&M myy säännöllisesti uusia Hello Kitty -meikkikokoelmia ja jokaiseen on tähän mennessä kuulunut myös huulirasva.

2. Kissa -kännykkäkoru Japanista. Tämä ei ole vielä päässyt käyttöön, mutta ripustan tämän varmasti johonkin laukun vetoketjuun.

3. Peura -kännykkäkoru Japanista. Käytössä jo vähän nuhraantunut, mutta edelleen iiihana <3 Japanissa kännykkäkorut ovat vähän eri kokoluokkaa kuin Suomessa, eikä tämä peura ollut edes iso verrattuna moniin muihin.

4. Hello Kitty -kännykkäkoru Kukunorista. Kyseistä mallia ei näytä enää saavan Kukunorin sivuilta ja tämä on itseasiassa ostettu nyt jo edesmenneestä Tennispalatsissa sijainneesta myymälästä.

5. Rusettikaulakoru Japanista. Maaliskuussa ainakin nämä kunnon blingbling-rusettikorut olivat vielä muotia Japanissa, en sitten tiedä mikä tilanne nyt on... Minä tykkään silti edelleen :)

6. Jiji-figuuri Japanista. Kikin lähettipalvelu on Ghiblin animeleffa ja jos et ole nähnyt niin kannattaa katsoa. Tämä koriste löytyi Ghibli-kaupasta, joita Japanissa tuntui olevan ihan joka ostoskeskuksessa.

7. Mew-figuuri Japanista. Pokemonit <3

8. Deco-koristetarra-arkki Japanista. Tämä oli tarkoitus laittaa kännykkään, mutta on vähän eri kokoinen kuin oma kännykkäni. Kaipa tuolle jotain käyttöä löytyy :)

Olen nyt vakiinnuttanut postauspäiviksi keskiviikon, perjantain, lauantain ja sunnuntain. Jotain lyhyitä juttuja voi toki sitten tulla milloin vain. Viikonloppuna tulossa kosmetiikkajuttuja, mm. Lushia ja kangasnaamioita :)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...