lauantai 11. joulukuuta 2010

Lush: Buche de Noel


Bûche de Noël on kasvojenpesuaine Lushilta ja joulun kausituote, joka tunnetaan myös nimellä "jouluhalko". En ole ihan varma mitä mieltä tästä tuotteesta olen, mutta halusin kuitenkin postata jotain ennen joulua. Joulun tuotteet ovat saatavilla siis vain ennen joulua ja joulun sen jälkeen niin kauan kuin tavaraa riittää.





Lush.fi sivulta:

"Hedelmäinen kuorinta-aine kasvoille ravitsee talvi-ihoa.

Syötävän hyväntuoksuinen, ihanan ravitseva kuorinta kasvoille. Ota herneen kokoinen nokare, kostuta se vedellä ja hiero iholle. Huuhtele ja nauti suloisen pehmeästä talvi-ihosta. Nyt joulun tuoksun inspiroimana!"

Lush.co.uk sivuilla tästä puhutaan kasvojenpuhdistusaineena (cleanser), mutta Suomen sivuilla kuorintana.



"jauhettu manteli (Prunus dulcis), kaoliinisavi, glyseroli (glycerine), tuore satsuma (Citrus reticulata), kuivattu karpalo (Vaccinium macrocarpon), kaakaovoi (Theobroma cacao), konjakki, mantelin eteerinen öljy (Prunus dulcis), vetivert-öljy (Vetiveria zizanoides), setripuun öljy (Juniperus virginiana), *linalool, *cinnamal, hajuste (parfum), nori-merilevä (Algae), kuusipuukarkki.
* esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä"


Jouluhalko on samantyyppinen tuote kuin Angels on Bare Skin, eli se on rakeista mössöä, johon lisätään vettä ja hierotaan käsissä töhnäksi, jolla pestään kasvot. Tiedän, että moni ei tästä koostumuksesta tykkää ja kokee töhnäksi sekoittamisen vaivalloisena. Minua se ei kuitenkaan haittaa, koen sen silti vaivattomammaksi kuin kiinteän kasvojenpesuaineen käytön. Meikkiä tällä ei ole tarkoitus poistaa.

Buche de noel on siis kääritty merilevään ja purkissa se ainakin minulla oli tuollaisena mötikkänä. Merilevä ei minun nenään haise/tuoksu ollenkaan. Tuotteen tuoksu tuo minulle mieleen jonkun oikein tujun maustekakun. Tuoksu ei minua erityisemmin miellytä, mutta se ei myöskään haittaa tuotteen käyttöä. Seassa olevat rakeet ovat pienempiä kuin Angels on Bare Skinissä, ja koostumus on muutenkin pehmeämpi. Mutta edelleen tämä on mielestäni varsin kuoriva.

Olen lukenut jouluhalosta todella paljon todella positiivisia kommentteja, joissa sanotaan että tämä on kaikin puolin parempi kuin Angels on Bare Skin ja harmitellaan sitä kuinka tätä saa vain jouluna. Tykkään Angels on Bare Skinistä todella paljon, joten ehdottomasti halusin myös tätä ns. parempaa versiota kokeilla. Ehkä odotukset olivat sitten liian korkealla, mutta minusta tämä ei tee mitään iholleni! Positiivista tietenkin se, ettei tämä kuivata ihoa lainkaan, ihoni ei ole ärtynyt tästä tai mitään muuta vastaavaa. Mutta mitään hyvääkään tämä ei mielestäni tee. En siis usko, että tulen tätä kaipaamaan.

Hinta Suomessa 12,95 euroa/100g ja Briteissä 5,5 puntaa/100g

Lyhyesti:
+- hellävarainen (ehkä liiankin, kun ei oikein tee mitään iholleni?)
+ ei kuivata ihoa
- tuoksu
- saatavuus vain jouluna

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...