lauantai 25. joulukuuta 2010

Skinfood: Banana Yogurt Mask

 
Olen jo melkein kokonaan käyttänyt Cucumber Soothing Maskin, joten päätin avata Skinfoodin toisen samankaltaisen naamiopurkin. Banana Yogurt Mask lupaa suurinpiirtein samaa kuin kurkkunaamiokin, eli kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kurkkunaamiohan oli aivan loistava ja odotukset oli korkealla myös tämän suhteen.


Skinfoodin sivuilta:
"This moisturizing yogurt mask pack with banana extract soothes sensitive skin and provides nutrition and luster, keeping skin moist.


After washing, apply desired amount onto face, avoiding eye and mouth areas.
Wait 10 to 15 minutes, and then wash off with warm water."


Ihmettelin vähän kurkkunaamion kanssa, kun en löytänyt tätä välikantta. Kun huomasin että banaaninaamiossa on sellainen, katsoin tarkemmin ja totesin että kyllä se kurkkunaamiossakin on, mutta se oli vain todella tiukasti kiinni purkin kannessa. Tämän nyt kai pitäisi estää sottaantumista yms.


Banaaninaamion koostumus on ihan erilainen kuin kurkkunaamiolla. Banaaninaamio on vähän voidemaista ja valkoista väriltään. Seassa on jotain pieniä oransseja palloja/rakeita, mutta tosi harvakseltaan. Tuoksu on tosi makea ja melko voimakas banaanijugurtti. Kasvoille levitettäessä tämä tuntuu miellyttävältä ja tämän poispesu on helppoa.

Tämä ei yhtä hyvin rauhoittanut ihoani kuin kurkkunaamio, mutta kosteutti paremmin. Tietysti on ihan yksilöllistä mitä ihmisten iho tykkää näistä.



Kumpikin Skinfoodin naamio lupaa samaa, eli kosteutusta ja ihon rauhoittamista. Kumpi on parempi? Riippuu siitä mitä ihosi tarvitsee. Minun suosikkini on ehdottomasti kurkkunaamio, sillä se rauhoitti kiukuttelevaa ihoa ja tasoitti ihoni väriä. Mutta jos kaipaat enemmän kasvoille kosteutusta, kannattaa valita banaaninaamio. Banaaninaamiokaan ei mikään superkosteuttaja ollut, mutta jos tykkää makeista karkkituoksuista, niin banaaninaamio voi olla kivaa hemmottelua :) Minä tykkäsin enemmän kurkkunaamion raikkaasta ja miedosta tuoksusta.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...